Dia 1
Eenvoudige beheer via de cloud

voor uw gehele netwerk

Dia 2
De toekomst van Open-Mesh is...
Plasma-Cloud

Doorgaan met een cloudportal zonder maandelijkse kosten per accesspoint.

Dia 3

PA300

PA300E

PA1200

PA2200

PAX1800

Plasma-Cloud-hardware is beschikbaar

OM2P PA300-E
OM2P-HS PA300
A42 PA1200
A62 PA2200
PAX1800

PS8-L

PS24-L

PS24

PS48

Dia 4
Nu beschikbaar : WIFI-6

PAX1800 Voor extreem hoge wifi-snelheden

previous arrow
next arrow

Over Cloudwim

Cloudwim is een geautoriseerde Plasma-Cloud-distributeur. Deze website bevat informatie over de producten van Plasma-Cloud. De officiële Plasma-cloud website is hier. te vinden. ​De cloudwim-website is hier.

Met PlasmaCloud kunt u heel gemakkelijk en tegen lage kosten een hotspot-netwerk beheren. De controller bevindt zich in de cloud en is webgebaseerd toegankelijk. Hierdoor heeft u geen extra hardwarecomponenten nodig en heeft u de mogelijkheid om uw netwerk overal met internettoegang te beheren en configureren.

Uitermate geschikt voor campings, hotels of kantoren die hun gasten internettoegang willen bieden en gasten volledig gescheiden willen houden van het interne bedrijfsnetwerk.

De units zijn echter ook bij uitstek geschikt om te gebruiken als een normaal wifi access point voor bedrijven of particulieren. Vooral de uitzonderlijk goede wifi-eigenschappen, de lage prijs en de eenvoud van het aansluiten en beheren van de plasma-cloud-apparaten verbaast veel mensen (echte plug & play).

De PA300 / PA300E / PA1200 / PA2200 access points zijn speciaal ontworpen voor plasma-cloud met optimale dekking.

Het is het meest optimaal om alle accesspoints met een draad op het netwerk aan te sluiten. Maar het systeem heeft ook een mesh-functie. Hiervoor moet ten minste één apparaat fysiek met internet zijn verbonden met een kabel en vervolgens kan het ontvangstbereik worden uitgebreid door eenvoudig extra plasmacloud accesspoints toe te voegen. Deze access points brengen vervolgens een draadloze verbinding (mesh) tot stand met de router die met de kabel is verbonden. Dankzij de mesh-functionaliteit zien de accesspoints elkaar automatisch en sturen ze deze berichten naar elkaar door.

De PA300, PA300 en PA1200 zitten al in een behuizing geschikt voor binnen en buiten (klik hier voor meer info).

Naast de toegangspunten heeft Plasma-cloud ook cloud-beheerde POE-switches (klik hier voor meer informatie).

Het Plasma-Cloud-systeem werkt ook met de meeste Open-Mesh apparatuur. 

Open-Mesh werd verkocht aan Datto en Datto veranderde het bedrijfsmodel waarbij mensen elke maand een vergoeding per accesspoint moeten betalen. De meeste open-mesh-klanten vonden deze verandering niet prettig. 

Dus al veel open-mesh klanten zijn overgestapt op plasma-cloud. Plasma-cloud is ontwikkeld door dezelfde ontwikkelaars die open-mesh / cloudtrax hebben ontwikkeld. Dus overschakelen naar plasma-cloud is de meest logische volgende stap na open-mesh. 

Voor meer informatie klik hier

TOONAANGEVENDE SOFTWARE EN PRODUCTEN IN DE BRANCHE

Betaalbare netwerkoplossing

Plasma Cloud biedt een betaalbare kant-en-klare oplossing om aan alle behoeften in en rond uw netwerk te voldoen. WiFi-accesspoints en PoE-switches in verschillende maten om aan uw behoeften en budget te voldoen, gebundeld met een gratis en krachtig cloudbeheer systeem.

Beste cloud in zijn klasse

Het technologieteam van Plasma Cloud heeft het snelste en meest schaalbare cloudsysteem voor netwerkbeheer gebouwd. Onze experts hebben hun gecombineerde ervaring ingezet om een werkelijk uniek product te ontwikkelen dat op veel manieren indruk op u zal maken.

Eenvoud is de sleutel

Plasma Cloud is ontworpen voor de behoeften van diegenen die moe zijn van eindeloze handmatige aanpassingen en omslachtige monitoring. Onze slimme software is ontworpen om de installatie-inspanning tot het essentiële te beperken en u in een mum van tijd op weg te helpen!

White-Label-console

Onze console is de referentie-webinterface. Het is ontworpen om in hoge mate aanpasbaar te zijn, zowel voor merk- en aanpassingsdoeleinden als voor de eindgebruiker.

BENT U KLAAR VOOR PLASMA-CLOUD? VOLG SLECHTS DRIE EENVOUDIGE STAPPEN.

STAP 1: Hardware

Plasma Cloud biedt betaalbare door de cloud beheerbare WiFi-toegangspunten en -switches in verschillende capaciteiten om zo te passen bij uw behoeften en budget. Onze op afstand beheerbare access points die geschikt zijn voor mesh kunnen in vrijwel elke situatie worden ingezet, zowel binnen als buiten, dankzij een breed aanbod van montage mogelijkheden. Onze PA300, PA300E en PA1200 zijn beschermd door een IP55 gecertificeerde buitenbehuizing die volledig stof- en waterbestendigis. Verken ons assortiment om de producten te vinden die het beste bij uw behoeften passen en ga dan verder met stap 2!

STAP 2: Software

Al onze producten worden geleverd met een gratis levenslange licentie voor ons cloudbeheersysteem. Het is zo ontworpen dat het niet nodig is om talloze uren aan het configureren van uw netwerk te besteden: gewoon plug en play! Onze experts hebben zich gericht op eenvoud, snelheid en schaalbaarheid om ervoor te zorgen dat u kunt genieten van een geweldige gebruikerservaring. Waar wacht je nog op?

STAP 3: Services

De Plasma Cloud-marktplaats is een ‘servicewinkel in de cloud‘. Het biedt een breed scala aan functies op bedrijfsniveau van externe leveranciers tegen een kosteneffectieve prijs. Door u te abonneren op een aanbieding van derden, kunt u gemakkelijk de functionaliteit uitbreiden van uw apparaten en kunt u zich richten op gebruikscasussen die u zich nog niet eerder voorgesteld had. Lees meer over onze marktplaats en verken de ongeëvenaarde mogelijkheden en flexibiliteit die dit platform u kan bieden.