Nieuwe service op onze marktplaats: januari 2022

De plasma-cloud marktplaats is uitgebreid. Het bevat nu een geheel nieuwe categorie diensten: beveiliging en inhoudscontrole via DNS-filtering. Voeg met een paar simpele muisklikken een extra beschermingsniveau toe aan alle gebruikers in uw netwerk en profiteer van cloudgebaseerde webcontentfiltering. Dit type service is afhankelijk van het gebruik van het Domain Name System om kwaadaardige websites en ongepaste inhoud te blokkeren. Het zorgt ervoor dat gebruikers in uw netwerk kunnen genieten van superieure bescherming door te vertrouwen op vakkundig ontworpen filters. Je hebt ook de mogelijkheid om filters aan te passen en te definiëren welke inhoud onaanvaardbaar is.

De voordelen van dergelijke diensten zijn werkelijk universeel. Van bedrijven en non-profitorganisaties, onderwijsinstellingen en bibliotheken, software- en hardwareleveranciers tot gezinnen die thuis ouderlijk toezicht zoeken; DNS-filtering kan die extra veiligheidslaag bieden.

In onze nieuwste toevoeging brengt SafeDNS de wifi-revolutie naar een hoger niveau dankzij de combinatie van hun hoogwaardige inhoudfilterservice en onze unieke marktplaats.

Plasma Cloud en SafeDNS zetten een nieuwe standaard

SafeDNS en Plasma Cloud brengen gebruikers een nieuw niveau van een veilige cloudomgeving. Dankzij deze krachtige integratie krijgen klanten een echt handige en veilige cloudruimte. Met Plasma Cloud WiFi-oplossingen kunt u voor elk verzoek een gast-WiFi of kantoornetwerk opzetten. Aangevuld met SafeDNS, gegarandeerd hoogwaardige inhoudsfiltering, bescherming tegen phishing en datalekken.

WiFi, of het nu in een openbare ruimte of op kantoor wordt gebruikt, moet veilig zijn voor klanten” zegt Alexander Biushkin, CEO van SafeDNS. "Daarom zijn we de samenwerking aangegaan met Plasma Cloud om klanten een hoog serviceniveau en een veilige internetomgeving te bieden."

U kunt inhoudfiltering vanuit SafeDNS in slechts een paar klikken configureren, terwijl het mogelijk is om een rolmodel te gebruiken om de oplossing voor verschillende behoeften af te stemmen. En met behulp van gedetailleerde rapporten kunt u er altijd achter komen welke risico's deze maand werden weergegeven en welke onveilige bronnen uw gebruikers probeerden te bezoeken.

Geïnteresseerd in meer?

Of u nu een serviceprovider bent of een Plasma Cloud-gebruiker, u kunt gemakkelijk meer te weten komen over onze marktplaats in Dit artikel.

Bent u een dienstverlener die geïnteresseerd is om uw product op onze marktplaats aan te bieden? Neem nu contact met ons op om de vervolgstappen te bespreken. Geef duidelijk aan wat uw service biedt en welke API's u met ons wilt integreren.

Bent u een Plasma Cloud-gebruiker op zoek naar een specifieke dienst? Laat ons weten wat u nodig heeft. We zullen ons best doen om een passende dienstverlener te vinden om lid te worden van onze marktplaats!

Tot snel met meer nieuwe diensten!