Nieuwkomers in de Plasma Cloud-familie

Dames en heren, vandaag brengen we u weer een geweldig nieuws! Plasma Cloud is er trots op eindelijk zijn nieuwe Wi-Fi Access Point-aanbod te introduceren, een andere belangrijke mijlpaal in zijn langetermijnplan om een volledige vervanging te bieden van de Open Mesh-productlijn van hardware naar cloud.

Er zijn nu twee nieuwe toegangspunten beschikbaar om te testen, klaar om de Open Mesh A42- en A62-modellen in uw productaanbod te vervangen. We zijn verheugd de PA1200 en PA2200 te presenteren, uw nieuwe vertrouwde dual-band en tri-band access points. 

Toegangspunten: PA1200 en PA2200

De PA1200 is een krachtig access point dat gelijktijdig uitzendt op de 2,4 GHz- en 5 GHz-frequenties. Het is bedoeld om het gat op te vullen dat is achtergelaten door de Open Mesh A42 en wordt geleverd met een behuizing die klaar is voor gebruik buitenshuis, IP55-gecertificeerd (weerbestendig).
De duurdere PA2200 (het krachtigste access point in ons assortiment) is bedoeld om de plaats over te nemen die is achtergelaten door de Open Mesh A62. Het wordt geleverd met een 2,4 GHz-radio en twee 5 GHz-radio's die samen zorgen voor een optimaal spectrumgebruik en een snellere doorvoer voor uw klanten.

Maar het goede nieuws houdt hier niet op. We hebben zelfs een derde access point-model dat binnenkort uitkomt om de Open Mesh OM2P te vervangen: de PA300. De PA300 is een echte verbetering ten opzichte van de bekende OM2P aangezien het een 2,4 GHz dual stream is (wat leidt tot een hogere doorvoer) en wordt geleverd in dezelfde behuizing als de PA1200. Hierdoor is de PA300 ook geschikt voor buitengebruik zonder apart een behuizing te hoeven kopen. Daarnaast wordt dit model ook geproduceerd met twee externe antennes die kunnen worden vervangen door een externe dual stream antenne naar keuze (point-to-point / sector / etc), waardoor de behaalde doorvoer wordt verhoogd.

Al onze modellen zijn gecertificeerd voor de VS / Canada / Europa / Australië, ondersteunen 802.af/802.3at PoE en bieden de verschillende montages die geliefd zijn bij Open Mesh-klanten. Hier is een glimp van hun specificaties: 

Bent u geïnteresseerd in het testen van onze samples? Bent u een distributeur en wilt u informeren naar een mogelijke samenwerking, neem dan nu contact met ons op.