Instellingengeschiedenis: houd bij wat er is gewijzigd

Onze ingenieurs verrassen ons elke maand graag met gloednieuwe functies, en deze maand is geen uitzondering. Er is een nieuwe functionaliteit beschikbaar. Hiermee kunt u alle instellingswijzigingen in de console bijhouden, maar daar blijft het niet bij. U kunt uw instellingen ook herstellen naar een eerdere staat. Dames en heren, welkom bij de Plasma Cloud-familie… de instellingengeschiedenis!

De instellingenhistorie houdt een overzicht bij van alle wijzigingen die op de verschillende instellingenpagina's zijn aangebracht. Het wordt bijgewerkt wanneer u een instellingenpagina in de Plasma Cloud-console configureert en op de knop Opslaan klikt. 

Werk je als team aan een netwerk en heeft iemand anders onlangs de SSID-instellingen gewijzigd? U kunt nu snel uw instellingengeschiedenis bekijken om bij te houden wat er is gewijzigd. Heeft u onlangs verschillende opstellingen op uw netwerk geprobeerd en wilt u snel een eerdere terughalen? Indien nodig kunt u uw instellingen eenvoudig terugzetten naar de vorige staat.

Meer informatie over het bekijken van uw instellingengeschiedenis en het herstellen van eerdere staten in Dit artikel. Vergeet ons niet te volgen op onze social media om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws! De links vind je rechtsonder op deze pagina.