Ze komen! Door de cloud beheerde switches

We hebben u uw toegangspunten laten zien ...
We hebben je je webconsole laten zien ...

Maar hoe zit het met schakelaars?

Verschillende maten om aan al uw behoeften te voldoen, betaalbaar en toch krachtig ...
We werken nu aan onze lijn van door de cloud beheerde switches… En ze zullen naadloos samenwerken met onze Access Points!

Er worden in totaal vier modellen schakelaars geproduceerd. De kleinere twee, de PS8-L en PS24-L, hebben de ontwikkelingscyclus voltooid en zijn nu klaar voor massaproductie, terwijl een nieuwe generatie schakelaars, de PS24 en de PS48, momenteel in ontwikkeling zijn. Deze nieuwe generatie heeft 4 x 10 Gbps SFP + uplink-poorten en een hoge doorvoercapaciteit om de bandbreedte te bieden die uw netwerk nodig heeft tegen een betaalbare prijs.

Wat mag je verwachten?

Diverse formaten, betaalbaar en toch krachtig

Met respectievelijk 8, 24 +2 uplink-, 24 + 4 uplink- en 48 + 4 uplink-poorten kunnen onze switches aan al uw behoeften voldoen. Ze bieden allemaal een hoge geaggregeerde doorvoer en snelle uplink-poorten, zonder ooit in te leveren op betaalbaarheid. Om beter aan uw eisen te voldoen, hebben we er ook voor gezorgd dat de PS24-L, PS24 en PS48 allemaal rackmount hebben, ook al staat het u vrij om ze desgewenst op een bureau te plaatsen. 

Geen verborgen kosten

Bij elke switch wordt een levenslange gratis licentie voor ons krachtige cloudbeheerplatform meegeleverd - u betaalt wanneer u uw apparaten voor het eerst koopt en dat is alles!

Gemakkelijk te implementeren, beheren en bewaken

Uw schakelaars zullen zichzelf moeiteloos configureren, zodat u kunt plug-and-play en eindeloos handmatig tweaken en omslachtig toezicht vermijden. Via onze cloud kunt u eindelijk eenvoudig meerdere switches implementeren, beheren en bewaken en duizenden poorten tegelijk configureren. De VLAN-configuratie is nog nooit zo eenvoudig en gebruiksvriendelijk geweest! U kunt onder meer de prioriteitstelling van spraak-VLAN-verkeer met één klik inschakelen.

Wissel van gebruikersinterface in de Plasma Cloud-console.

Opmerkelijke protocollen

LLDP en SNMP kunnen netwerkbreed worden geactiveerd om informatie op de achtergrond te verzamelen. De gegevens worden vervolgens slim samengevoegd met onze statistieken om een compleet topologieoverzicht te bieden, waardoor monitoring en probleemoplossing gemakkelijker kunnen worden uitgevoerd. Uiteraard konden we STP niet missen om netwerkstabiliteit in complexe opstellingen te garanderen.

Volledige controle vanaf één deck

Ons extreem schaalbare cloudsysteem voor netwerkbeheer zorgt voor naadloze integratie met uw reeds bestaande Plasma Cloud-netwerk. U kunt nu moeiteloos uw volledige infrastructuur vanaf elke locatie beheren met één enkele interface en uw netwerk altijd en overal gemakkelijk bijwerken.

Topfuncties

Plasma Cloud-switches bieden PoE op elke Ethernet-poort en de grotere modellen zijn zelfs uitgerust met SFP- of SFP + -sleuven voor een hogere doorvoer.

Alle technische details weten?

Zoek niet verder, we hebben voor uw gemak een korte factsheet opgesteld.