We maken Plasma gereed - Hoe zit het met jou?

Voordat je gaat slapen, begint meer dan 90% van je geest zich dingen voor te stellen die je graag zou willen laten gebeuren. Als je je ooit hebt voorgesteld hoe geweldig het zou zijn om je wifi-problemen op te lossen, lees dan verder, want we houden ervan om dingen echt te laten gebeuren.

Plasma Cloud maakt zich op voor zijn grote lancering aan alle kanten: software, hardware en ondersteuning. In dit artikel willen we u door de manieren leiden waarop u Plasma nu zelf kunt voorbereiden.

1. Software: Plasma Cloud is productieklaar

Ons team van ingenieurs heeft de afgelopen maanden hard gewerkt met verschillende klanten. Early adopters hebben waardevolle feedback gegeven, zodat we bugs konden oplossen en de belangrijkste functies klaar konden maken voor het grote publiek, en we zijn nu eindelijk klaar voor productie.

U vindt onze webconsole hier en registreer gratis. Houd er echter rekening mee dat afzonderlijke apparaten niet naar Plasma Cloud kunnen worden gemigreerd, aangezien we uitsluitend met distributeurs werken en alleen apparaten migreren voor die resellers die al een overeenkomst met ons hebben bereikt. Eindgebruikers wordt daarom geadviseerd om contact op te nemen met hun voormalige Open Mesh-distributeurs / wederverkopers als ze geïnteresseerd zijn in het gebruik van Plasma Cloud. Distributeurs die hun klanten willen migreren naar Plasma Cloud neem dan contact met ons op om een migratieplan voor hun Open Mesh-apparaten te bespreken.

Ontwikkelen en testen is altijd aan de gang, daarom is proactieve feedback meer dan welkom. Blijf op de hoogte, want er zullen maandelijks nieuwe functies aan de Plasma Cloud-infrastructuur worden toegevoegd.

2. Hardware: de massaproductie van de hardware is gestart

Onze Taiwanese partners zijn begonnen met de massaproductie van hardware (dit zal ongeveer 4 maanden duren). In de tussentijd hebben we nog enkele voorbeelden beschikbaar voor die distributeurs die ze willen testen - aarzel niet om Neem contact met ons op. Je zult ook blij zijn te weten dat we niet van plan zijn je zo lang te laten hangen en dat onze partners binnenkort Open Mesh-hardware gaan aanbieden met vooraf geïnstalleerde Plasma Cloud-software.

3. Ondersteuning: ons ondersteuningscentrum is live

We hebben een eenvoudig ondersteuningscentrum gemaakt met de eerste FAQ-items, beschikbaar voor raadpleging hier. Als u geen antwoord op uw vraag kunt vinden, kunt u gerust een verzoek indienen en ons ondersteuningsteam neemt zo snel mogelijk contact met u op. We zullen indien nodig nieuwe FAQ-items en handleidingen toevoegen - Plasma Cloud stopt nooit.

Blijf ons volgen Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van ons laatste nieuws.