31-01-2024 Nieuwste mogelijkheid voor Open Mesh-migraties!

Zoals eerder gemeld, zou het daarna niet langer mogelijk zijn om Open-Mesh devices naar Plasma-Cloud te migreren 31 december 2023. Omdat het nu 2024 is, kan dat op dit moment niet meer.

Een aantal bedrijven hebben echter nog steeds contact met ons opgenomen en gevraagd om te migreren na de deadline. Ook waren er een aantal bedrijven die al begonnen waren met de migraties, maar die onder andere nog niet volledig afgerond waren. We hebben contact opgenomen met Plasma-Cloud en het is ons gelukt om hen voor een zeer korte tijd de migratieoptie speciaal voor ons open te krijgen.

Er wordt verwacht dat de migratiewizard weer zichtbaar zal zijn in de plasmacloudconsole begin volgende week.

Klanten kunnen ons nog steeds MAC-adressen doorgeven die ze naar de plasmacloud willen migreren tot 23-01-2024. Dit moet worden gedaan voordat u zelfs maar met de migratie kunt beginnen. Bel ons voor de voorwaarden en wacht niet tot het laatste moment!

Klanten kunnen vervolgens daadwerkelijk migraties uitvoeren tot 31 januari 2024. Na deze datum is het definitief gebeurd. Alle open-mesh-eenheden moet op die datum online zijn geweest in plasma-cloud om ze na deze datum binnen Plasma-Cloud te kunnen gebruiken.

Laat ons u helpen uw Open-Mesh-netwerken naar Plasma-Cloud te migreren vóór 31 januari 2024 en verleng de levensduur van uw bestaande implementaties. Met onze expertise en begeleiding ervaart u de voordelen van een moderne Wi-Fi oplossing. Wacht niet tot het te laat is, upgrade nu en maak uw netwerk toekomstbestendig. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie

Zodra u uw netwerken naar Plasma-Cloud heeft gemigreerd, kunt u in de toekomst eenvoudig upgraden naar nieuwere Plasma-Cloud-hardware. En dat is nog niet alles: Plasma-Cloud staat op het punt een aantal opwindende nieuwe producten uit te brengen, waaronder Wi-Fi 6E-toegangspunten, een nieuwe reeks switches en een grote firmware-update die WPA3 en andere geweldige functies bevat. Houd uw mailbox in de gaten.

 

Update 08-01-2024
Normaal gesproken heeft u toegang tot de plasma-cloud-console via https://console.plasma-cloud.com
Om de migratiewizard te kunnen zien en gebruiken, heeft u een tijdelijke url nodig: https://migrate.console.plasma-cloud.com
Deze url werkt niet meer per 31-01-2024