31-12-2023 Laatste oproep voor Open Mesh-migraties!

Gebruikt u nog steeds Open Mesh-apparaten op Cloudtrax? Datto kondigde in december 2021 het einde aan van de ondersteuning voor de Open Mesh-productlijn. De hardware heeft moeite om de nieuwste Wi-Fi-ontwikkelingen bij te houden.

Plasma Cloud kondigde eerder dit jaar hun einde aan de ondersteuning voor de Open Mesh-hardware aan en die definitieve datum zal zeer binnenkort komen. Na 31 december 2023 kunt u geen Open Mesh-hardware meer migreren naar het Plasma Cloud-ecosysteem.

De officiële ondersteuning van open-mesh-hardware die op plasma-cloud draait, eindigt op 31 december 2023, maar deze open-mesh-hardware zal na deze datum binnen plasma-cloud blijven draaien. Er wordt echter geen nieuwe firmware meer gemaakt voor de open-mesh hardware. De laatste firmwareversie voor open-mesh apparatuur blijft daarom op v3.6.
De plasma-cloud v4-firmwareversie bevat ook wijzigingen die niet langer kunnen worden uitgevoerd op de oudere open mesh-hardware. De eigen plasmacloud-hardware is geschikt voor de v4-firmwareversie.

Het is belangrijk om te beseffen dat u na 31 december 2023 niet langer Open-Mesh hardware naar het Plasma Cloud ecosysteem kunt migreren.

Laat ons u helpen uw Open Mesh-netwerken vóór eind 2023 naar Plasma Cloud te migreren en de levensduur van uw bestaande implementaties te verlengen. Met onze expertise en begeleiding ervaart u de voordelen van een moderne Wi-Fi oplossing. Wacht niet tot het te laat is, upgrade nu en maak uw netwerk toekomstbestendig. Neem contact op vandaag voor meer informatie.

Zodra u uw netwerken naar Plasma Cloud heeft gemigreerd, kunt u in de toekomst eenvoudig upgraden naar nieuwere Plasma Cloud-hardware! En dat is nog niet alles: Plasma Cloud staat op het punt een aantal opwindende nieuwe producten uit te brengen, waaronder Wi-Fi 6E-toegangspunten, een nieuw schakelprogramma en een grote firmware-update die WPA3 en andere geweldige functies bevat. Blijf ons volgen voor meer updates!

Plasma Cloud kondigde eerder dit jaar het einde van de ondersteuning voor de Open Mesh-hardware aan en die definitieve datum zal zeer binnenkort komen. Na 31 december 2023 kunt u geen Open Mesh-hardware meer migreren naar het Plasma Cloud-ecosysteem.