Waarom kiezen voor de door de cloudbeheerbare netwerken van Plasma Cloud?

Het is tijd om uw netwerk efficiënter te beheren en te monitoren.
Het is tijd om mee te doen aan de cloudrevolutie. Kies voor cloudbeheerde netwerken. 

De adoptie graad van de cloud is de afgelopen twee jaar enorm verhoogd. Op dit moment vertrouwt 92% van de kmo's en grote ondernemingen, althans gedeeltelijk, op cloudgebaseerde applicaties voor veel kritieke diensten. De 2020 IDG Cloud Computing-enquête voorspelt dat dit aantal de komende 18 maanden nog verder zal groeien tot 95%. Nu cloudtechnologie eindelijk zijn permanente plaats in de IT-omgeving vestigt, wordt cloud-managed networking ook de nieuwe norm. Dit is waarom.

Waarom cloudbeheerde netwerken?

Cloudbeheerd netwerken verwijst naar de mogelijkheid om uw netwerkinfrastructuur op afstand te beheren via een webgebaseerde applicatie. Door de noodzaak om on-premise controllers en apparaten aan te schaffen, te configureren en te onderhouden, kunnen bedrijven geld en tijd besparen, waardoor ze zich in plaats daarvan kunnen concentreren op hun kernactiviteiten. Lees hieronder waarom cloudbeheerde netwerken van cruciaal belang zijn voor het succes van uw bedrijf, en hoe Plasma Cloud kan u helpen uw doelen te bereiken.

Werk overal en altijd

Door de covid-19 pandemie is een groot deel van de wereldbevolking gedwongen thuis te blijven. Op afstand werken komt steeds vaker voor. Cloudbeheerde netwerken met Plasma Cloud is de perfecte thuiskantooroplossing omdat het iedereen in staat stelt netwerken op afstand te beheren en te bewaken, overal en altijd. U kunt eenvoudig configuratiewijzigingen en probleemoplossing uitvoeren vanaf een persoonlijke laptop, of zelfs vanaf een tablet of mobiele telefoon. Het is niet nodig om talloze uren van de ene locatie naar de andere te reizen, waardoor zowel kosten als responstijden worden bespaard.

Flexibiliteit op zijn best

Cloudgebaseerd netwerken is ideaal voor groeiende bedrijven, omdat u hiermee uw netwerk binnen enkele minuten gemakkelijk kunt uitbreiden. Het verkleinen is net zo eenvoudig, aangezien alles onder één glas wordt beheerd. Of u nu internet naar een enkele school, een wooncomplex of een enorme hotelketen wilt brengen - het keizen voor cloudbeheerbare netwerken van Plasma Cloud is de beste keuze.

Automatische updates en bugfixes

Software updates zijn handig automatisch te installeren via "Over-the-air" waardoor nieuwe functies en bugfixes automatisch in al uw netwerken kunnen worden geïmplementeerd. Door dit te doen, zorgt de leverancier voor het algemene onderhoud van uw hardware, waardoor uw investering toekomstbestendig is en u zich kunt concentreren op andere aspecten van uw bedrijf - een recept voor succes.

Meer weten over firmware-upgrades in Plasma Cloud.

Eenvoudige installatie en beheer

Plasma Cloud haar cloudbeheerbare netwerkapparatuur is ontworpen als een "Plug & play" -oplossing. Deze hardware werkt naadloos zonder dat u vooraf handmatig parameters hoeft aan te passen. Natuurlijk kunnen meer gevorderde gebruikers hun apparaten nog steeds handmatig configureren en beheren om in zeer specifieke scenario's te voorzien. Iedereen kan eenvoudig het benodigde beheer, monitoring en probleemoplossing uitvoeren via een eenvoudig te gebruiken grafische interface. De bekwame handen van uw leverancier zorgen dan voor de onderliggende systeemcomplexiteit.

Meer weten over het eenvoudige beheer en toezicht van PoE-switches in Plasma Cloud.

Veiligheid

In de digitaal verbonden wereld van vandaag zijn mobiele apparaten (bijv. Laptops, smartphones, tablets, smartwatches, enz.) slachtoffer van aanvallen van binnen en buiten uw netwerk en staat uw netwerkapparatuur voortdurend blootgesteld. Nieuwe kwetsbaarheden in software en netwerkprotocollen worden voortdurend ontdekt en misbruikt. De enige manier om uw infrastructuur te beschermen zonder het risico te lopen dat uw bedrijf wordt verstoord, is door een vertrouwde door de cloud beheerde netwerkleverancier te kiezen die direct de nieuwste beveiligingsupdates levert.

Waarom kiezen voor Plasma Cloud?

Plasma Cloud biedt een door de cloud beheerbare, slimme, betaalbare en kant-en-klare oplossing voor het al uw behoeften in en rond uw netwerk

Levenslange gratis cloudbeheerde netwerken

Cloudbeheerbare netwerkoplossingen worden meestal geleverd met maandelijkse abonnementskosten, die gemakkelijk aanzienlijke kosten voor uw bedrijf kunnen veroorzaken. Hoewel er verschillende serviceplannen op de markt beschikbaar zijn om aan uw vereisten te voldoen, moet u toch maandelijkse betalingen doen voor basisfuncties. Plasma Cloud gaat zonder die kosten verder dan dat.

Een levenslange, gratis, volledig aanpasbaar cloudgebaseerd beheerplatform komt automatisch bij de aankoop van elke Plasma Cloud's WiFi-toegangspunt en PoE-schakelaar. Het is niet nodig om complexe abonnementsprocessen te doorlopen, noch uren te besteden aan het beslissen welk cloudplan het beste werkt voor dit of dat netwerk. We hebben Plasma Cloud ontworpen om uw tijd en middelen te besparen als de echte "plug & play" -oplossing voor al uw netwerken. Bovendien kunt u al uw netwerken gemakkelijk beheren via een gebruiksvriendelijke grafische gebruikersinterface.

Lees meer over de PLASMA CLOUD CONSOLE en ontdek de kracht en eenvoud van ons cloudbeheer.

Over-the-air optimalisatie

WiFi moet betrouwbaar, veerkrachtig, altijd beschikbaar zijn en uw gebruikers verwachten niet minder. Deskundige installateurs weten hoe moeilijk het kan zijn om problemen met een netwerk op te lossen om de uitstekende wifi-verbinding te bieden die gebruikers wensen. Plasma Cloud heeft een set mechanismen ontwikkeld die uw WiFi-instellingen automatisch op een optimale manier configureren: WiFi AI. De optimalisatie gebeurt over-the-air, zonder de behoefte van een tussenkomst, en zorgt ervoor dat uw netwerken geweldige prestaties en stabiliteit leveren.

Meer weten over De wifi-AI van Plasma Cloud.

Honderd procent moeiteloze configuratie

Het technologieteam van Plasma Cloud heeft het snelste en meest schaalbare cloudsysteem voor netwerkbeheer gebouwd dat u in staat stelt om uw apparaten en netwerken moeiteloos online te zetten, te schalen en te beheren vanaf elke locatie en op elk moment. We hebben het zo ontworpen dat het zo eenvoudig is, dat het niet nodig is om cloud-specifieke rollen voor uw team in te huren of talloze uren te besteden aan het configureren van uw netwerk. Blijf nog meer tijd en middelen besparen met Plasma Cloud! 

Meer weten over verbeterde probleemoplossing gemakkelijk gemaakt in Plasma Cloud.

Premium functies op bedrijfsniveau

Plasma Cloud heeft onlangs zijn marktplaats geïntroduceerd, een nieuwe "servicewinkel in de cloud". Het biedt een breed scala aan functies op bedrijfsniveau van externe providers tegen een kosten-effectieve prijs. Door u te abonneren op een aanbod van derden, kunt u eenvoudig de functionaliteit van uw apparaten uitbreiden en inspelen op gebruikscasussen die u zich nog niet had voorgesteld.

Dankzij de cloudbeheerde netwerken van Plasma Cloud heeft iedereen eindelijk toegang geavanceerde functies en technologie van ondernemingsklasse. Zelfs MKB's met schaarse middelen kunnen nu profiteren van de cloud om sterk concurrerend te worden in hun markt.

Meer weten over De marktplaats van Plasma Cloud en ontdek de ongeëvenaarde mogelijkheden en flexibiliteit die dit platform u kan bieden.

Betrouwbaar team en toekomstbestendige hardware

Het kernteam van Plasma Cloud wordt bemand door voormalige Open Mesh-ontwikkelaars. Sommigen van hen werkten al vanaf het prille begin met Open Mesh, maar besloten het bedrijf te verlaten tijdens de overname van Datto. In het afgelopen jaar hebben veel teleurgestelde Open Mesh-klanten dankzij de gezamenlijke inspanning en wensen van dit team hun initiële hardware-investering toekomstbestendig gemaakt.

Plasma Cloud geeft continuïteit aan de oorspronkelijke Open Mesh-missie: levenslange gratis cloudbeheerde netwerken bieden. Het is compatibel met de meeste Open Mesh-hardware, die gemakkelijk kan worden gemigreerd naar de Plasma Cloud-console. Als u een voormalige Open Mesh-klant bent, zult u dat graag horen dat: u hoeft de door Datto geïntroduceerde cloudlicentiekosten niet te betalen. Blijf bij het oorspronkelijke bedrijfsmodel waaraan u gewend bent geraakt en migreer naar Plasma Cloud.

Meer weten over uw Open Mesh-hardware gebruiken met Plasma Cloud.

Meer weten?

Voel je vrij om contact op te nemen met ons voor al uw vragen. Word vandaag nog lid van de Plasma Cloud-familie.