Beheer en controleer uw Switches beter door minder te doen

PoE-switches zijn netwerkswitches die tegelijkertijd stroom- en datatransmissie via een enkele Ethernet-kabel kunnen ondersteunen. Met deze Power over Ethernet-technologie kunnen gebruikers het bekabelingsproces aanzienlijk vereenvoudigen en de totale netwerkkosten minimaliseren. 

Plasma Cloud biedt vier PoE Switch-modellen variërend van 8 tot 48 Ethernet-poorten om aan al uw behoeften te voldoen. Onze plug-and-play PoE-switches zonder configuratie worden gebundeld met een installatiekit en een gratis cloudgebaseerde webconsole voor volledig beheer.

Wilt u leren hoe u uw PoE-switches beter kunt beheren en monitoren door minder te doen? Lees dan verder!

Naadloze integratie

Al onze cloud-beheerde apparaten zijn volledig geïntegreerd op de Plasma Cloud-console , en PoE-switches zijn geen uitzondering. Gebruikers kunnen al hun apparaten comfortabel op afstand in het netwerk beheren en bewaken via één enkel cloudplatform. Het uitbreiden van uw netwerken is nog nooit zo eenvoudig geweest, aangezien nieuw toegevoegde apparaten naadloos samenwerken met het Plasma Cloud-ecosysteem.

Beheer en controleer met gemak

Plasma Cloud biedt ongeëvenaarde zichtbaarheid in uw netwerk en apparaten. Alle basisfuncties die u met onze access points hebt leren kennen en waarderen, zijn ook gratis beschikbaar voor PoE-switches. U kunt eenvoudig het verkeer en uitval in grafieken inzien om eenvoudig de status van de switches in uw netwerk te volgen. Deze grafieken zijn gecombineerd beschikbaar voor alle switches in uw netwerk en voor individuele apparaten. U kunt gemakkelijk uw firmware-upgradesbeheren, of PoE-switches op afstand opnieuw opstarten.

Ook op poortniveau is alles ontzettend inzichtelijk gevisualiseerd. Gebruikers kunnen snel alle Switch-poorten in één oogopslag volgen met onze interactieve switch-afbeelding. Om een individuele poort te analyseren, beweegt u er eenvoudig met uw muis overheen in de afbeelding. Er verschijnt een pop-up met gedetailleerde informatie zoals PoE-verbruik, verbindingssnelheid, aantal aangesloten gebruikers, enz. U kunt deze gegevens ook vinden in de overzichtstabel onder de Switch-afbeelding.

Natuurlijk stopten onze ingenieurs hier niet met hun ontwikkelingsinspanningen. Onlangs zijn er meer Switch-gerelateerde geavanceerde functies beschikbaar gemaakt op onze console.

Geavanceerd havenbeheer

Uw PoE Switch-instellingen kunnen per poort worden aangepast, waardoor u volledige flexibiliteit krijgt om het meeste uit uw switch te halen. U kunt ervoor kiezen om datalink- en PoE-instellingen in of uit te schakelen, en om specifieke datalinksnelheden te configureren. Poorten die aangesloten apparaten voeden via de PoE-technologie, kunnen nu indien nodig afzonderlijk worden ingeschakeld via de console.

Intuïtief VLAN-beheer

Naast al deze nieuwe features heeft ons team zich ook gericht op het VLAN-beheer zo intuïtief mogelijk te maken. Vergeet lange nachten met het configureren van die enorme 48-poorts switches. U hoeft nooit meer elke VLAN-tag voor elke poort handmatig in te voeren! Selecteer eenvoudig het VLAN van belang in het vervolgkeuzemenu en beslis of u het wilt configureren als ‘Standaard VLAN’ of ‘Toegestaan VLAN’ en klik op de poorten waaraan u het wilt toewijzen. Wilt u niet herhaaldelijk één voor één op meerdere poorten klikken? Geen zorgen, we hebben je weer gedekt met een functie om meerdere poorten tegelijk te selecteren. Het is nog nooit zo snel geweest!

Dus om terug te komen op de oorspronkelijke vraag: hoe kunt u uw PoE-switches beter beheren en monitoren door minder te doen? Het is eenvoudig, kies voor naadloze integratie met eenvoudig beheer en controle. Kies voor geavanceerd poort- en intuïtief VLAN-beheer. Kies Plasma Cloud!